Termeni și condiții

Condiții generale utilizare site

Transilvania Automobile a lansat site-ul www.transauto.ro special pentru informarea clienților săi.

Prin utilizarea acestui site, dumneavoastră vă obligați să respectați condițiile generale de mai jos, respectând întreg ansamblul de legi aplicabile.

Odată cu accesarea și utilizarea site-ului www.transauto.ro, dumneavoastră acceptați necondiționat condițiile generale descrise mai jos:

Drepturi de proprietate intelectuală

a) Drepturi de autor

Toate datele din site-ul www.transauto.ro sunt cu titlu informativ, general valabile, la un anumit moment. De aceea ele nu pot fi considerate angajamente contractuale.

Transilvania Automobile este de drept autorul acestui site, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informațiile din acest ste care cuprind imagini, texte, fotografii sau logo-uri sunt proprietatea Transilvania Automobile sau a unor terti autorizați de societatea noastră să le utilizeze.

Este strict interzisă utilizarea acestui site în scopul distrugerii sau alterării conținutului său, securității acestuia, pentru hărțuirea sau discreditarea membrilor Transilvania Automobile. Orice infracțiune de acest gen se pedepsește conform legilor în vigoare.

b) Drepturi de marcă

Numele Transilvania Automobile cât și www.transauto.ro sunt mărci înregistrate. Reproducerea, imitarea sau utilizarea acestor mărci, fară obținerea autorizării din partea Transilvania Automobile, constituie infracțiune de contrafacere și se pedepsește conform legislației în vigoare.

c) Date personale

Conform cerințelor Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, Transilvania Automobile are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care utilizatorul le furnizează despre persoana sa sau a altui membru al familiei sale.

Datele personale vor fi utilizate de către Transilvania Automobile, în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor noastre, astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și pentru furnizarea de noi informații despre produsele și serviciile oferite de Transilvania Automobile.

d) Informații despre produse și servicii

Paginile site-ului constituie o prezentare generală a produselor și serviciilor oferite de Transilvania Automobile.

Transilvania Automobile își rezervă dreptul de a modifica informațiile ce figurează în prezentul site, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, prețuri și garanții, în orice moment, fară preaviz, datorită trăsăturii interactive a site-ului.

Informațiile asupra autovehiculelor, caracteristicilor tehnice și preturilor corespund în momentul redactării sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului, însă există posibilitatea apariției diverselor erori sau omisiuni.

Informațiile prezentate sunt informative și nu prezintă obligații contractuale.

e) Garanții

Pentru toate vehiculele de ocazie din parcul Transilvania Automobile se acordă o garanție de până la 12 luni dar nu mai mult de 15000 km (la cutia de viteze și motor – componente interne), în funcție de caracteristicile tehnice și vechimea acestora.

f) Hiperlink-uri

Trimiterea unui hiperlink către site-ul www.transauto.ro necesită o autorizare prealabilă în scris din partea Transilvania Automobile.

Transilvania Automobile sub nici o formă nu poate fi făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hiperlink, plecând de la site-ul www.transauto.ro și nu este responsabilă în nici un fel de conținutul, produsele sau serviciile acestor site-uri sau plecând de la acestea.

g) Actualizarea condițiilor generale

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții și/sau modificările aduse lor, vă rugam să întrerupeți utilizarea acestui site imediat.

S.C. Transilvania Automobile S.R.L.
Concesionar RENAULT și NISSAN
DN 1 Km 303+505 Șelimbăr, Jud. Sibiu
RO 8804701, J32/489/1996