Politica de confidențialitate

NOTIFICARE DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE IN SCOP DE MARKETING/STUDII DE MARKETING SI SATISFACTIE CLIENT SC TRANSILVANIA AUTOMOBILE SRL si Societatile afiliate din Grupul Renault Romania : Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile Dacia SA, Renault Technologie Roumanie SRL, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finantare Romania SRL, RCI Broker de Asigurare SRL. sunt responsabile, in calitate de Operatori, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clientilor: nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/varsta, judet/oras,

Scopurile pentru care prelucram datele personale ale clientilor sunt: Marketing (operatiuni de primire oferte comerciale pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, evenimente de marketing, lansari de produse, oferte de fidelizare, oferte de finantare, noutati despre marcile Dacia, Renault si Nissan) precum si efectuarea de studii de marketing si satisfactie client.Pentru scopurile enuntate mai sus se vor prelucra urmatoarele date cu caracter personal nume, prenume, numar telefon fix/mobil, adresa email, data nasterii/ varsta, judet/oras, exclusiv pe baza consimtamantului obtinut in mod expres, liber si neechivoc. Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal, in scopurile descrise mai sus, este consimtamantul expres, voluntar si liber exprimat. Modelul de consimtamant este atasat prezentei notificari si este parte integranta din ea. Consimtamantul poate fi retras in orice moment. Datele personale mentionate mai sus vor fi procesate/accesate de catre Operatori si de catre celelalte societati afiliate, facand parte din Alianta Renault-NissanMitsubishi, precum si de Imputernicitii Operatorilor si subimputernicitii acestora care desfasoara activitati in cadrul acestor actiuni. Lista completa se regaseste pe site-urile: https://www.renault.ro/imputerniciti-operare-date.html; https://www.dacia.ro/ imputerniciti-operare-date.html;.

Datele personale vor face obiectul urmatoarelor operatiuni de prelucrare: colectare, inregistrare, organizare, utilizare in scopul mentionat, punere la dispozitie si celorlalti organizatori ai evenimentului, diseminare, stocare, stergere.In scop de marketing, efectuare de studii de marketing si satisfactie client si doar in cazul in care ai fost de acord cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te informam ca selectam si analizam datele tale – nume, prenume, telefon, e-mail, data nasterii/varsta, localitate/ judet – pentru crearea de profiluri. Pentru a putea primi ofertele sau a putea fi contactat in scopurile mentionate mai sus, in notificarea care insoteste acest consimtamant, doresc ca in viitor sa fiu contactat pe urmatoarele canale : telefon, sms, email.In general, vom sterge datele dvs. personale daca acestea nu mai sunt necesare pentru a indeplini scopurile pentru care au fost colectate initial. Cu toate acestea, este posibil sa ni se solicite sa pastram datele cu caracter personal pentru o perioada mai lunga, determinata de unele prevederi legale. Datele personale prelucrate ale persoanelor in scopurile descrise mai sus vor fi stocate pentru o perioada de 5 ani in cazul clientilor si 3 ani in cazul prospectilor.

Daca aveti intrebari cu privire la acest formular si la protectia confidentialitatii sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra legale, astfel cum sunt stabilite mai jos, va rugam sa ne contactati printr-un email la dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie SRL, Str. Preciziei, nr. 3G, Cladirea A, Parter, Camera AP 10, Cod postal 062204, Sector 6, Bucuresti si GDPR reparator si /sau la adresa postala Reparator. Vom incerca sa indeplinim cererea in termen de 30 (treizeci) de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii. Drepturile dvs. fata de prelucrarea datelor cu caracter personal Urmatoarea lista contine informatii cu privire la drepturile care decurg din prevederile legale in vigoare privind protectia datelor:

* Dreptul de a retrage consimtamantul: Consimtamantul poate fi retras in orice moment, scriind un email la dpo.romania@renault.com si/sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie SRL, Str. Preciziei, nr. 3G, Cladirea A, Parter, Camera AP 10, Cod postal 062204, Sector 6, Bucuresti; si /sau la adresa postala D.N.1 KM 303+505 Nr. FN, SELIMBAR, SIBIU .

* Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a va pastra datele cu caracter personal care sunt in posesia sau controlul nostru- exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi.

* Dreptul la restrictie: Puteti obtine de la noi restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca: – contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea, – prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal, – nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, sau – va opuneti prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale dvs.

* Dreptul de acces: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem in posesie sau control, pentru ce sunt folosite, cui au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ati putea solicita.

* Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dvs. sau sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs.

* Dreptul la stergere: puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care: datele dvs. personale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate in alt mod; aveti dreptul de a va opune prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) si sa va executati acest drept de obiectie la prelucrare; datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal, cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara: in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi; in special pentru cerintele legale de pastrare a datelor; pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.

* Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal. Daca va opuneti prelucrarii, va rugam sa specificati daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestora de catre noi.

* Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor in tara in care locuiti sau unde a avut loc presupusa incalcare.

Gestionarea si securitatea datelor:

Aplicam un nivel adecvat de securitate si am implementat proceduri fizice, electronice si administrative rezonabile pentru a proteja informatiile pe care le colectam. Politicile si procedurile noastre privind securitatea informatiilor sunt strans aliniate cu standardele internationale acceptate la scara larga si sunt revizuite periodic si actualizate dupa cum este necesar pentru a satisface nevoile noastre de afaceri, schimbarile tehnologice, precum si cerintele reglementate.

Accesul la datele cu caracter personal se acorda numai personalului autorizat, si numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice pentru a raspunde scopurilor mentionate, sub obligatia pastrarii confidentialitatii lor. In cazul unei incalcari a securitatii datelor cu caracter personal, organizatorul/ii va/vor respecta toate legile in vigoare privind notificarea incalcarii datelor.