Despre noi

Suntem unicul reprezentant autorizat Renault și Nissan din Sibiu. Te asteptam in showroom-ul din Selimbar DN1 KM 303 + 505 pentru a descoperi noile modele Renault si Nissan si pentru a afla care ti se potriveste!
 
Mai mult, acoperim servicii de service auto pentru Renault, Nissan și Dacia, oferta noastră îndeplinind toate standardele de tehnologie, instruire profesională, documentație și dotare necesare.
 
De la operațiuni complexe de reparare până la revizii tehnice periodice, atelierul nostru de mecanică îndeplinește toate standardele în domeniu, fiind pregătit să corespundă celor mai exigente criterii de calitate, tehnicienii noștri de service fiind profesioniști, calificați și echipați cu cele mai avansate instrumente și echipamente.
Follow us
0

Ani de

Experiență

Specialiști
0
Mașini vândute
0 k

Oferta Service

Verificarea computerizata a mașinii este importantă nu numai când cumperi o mașină nouă, ci și pentu a descoperi la timp defecțiunile care pot să apară.

Mașina ta are o defecțiune electronică? Se aprinde o lampă de avertizare în bord? Experții noştri beneficaiză de toate echipamentele necesare pentru a localiza şi remedia problema rapid.

Linia de inspecție tehnica periodica (ITP) din cadrul TransAuto asigură verificarea tehnică periodică obligatorie în cele mai bune condiții pentru toată gama de autovehicule.

Atelierul de mecanică îndeplinește standardele în domeniu, tehnicienii noștri de service fiind profesioniști, calificați și echipați cu cele mai avansate echipamente.

Accidentele sunt neplăcute, dar tinichigii noștri îți readuc mașina așa cum a fost. Reparațiile sunt conforme cu standardele producatorilor auto și piesele originale au garanție de fabricație de minimum 12 luni.

Disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de două echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.

Vânzări

Luni – Vineri: 09.00 – 17.30

Sâmbătă: 09.00 – 13.00

Service

Luni – Vineri: 08.30 – 17.30
Sâmbătă: Închis

Piese & Accesorii

Luni – Vineri: 08.30 – 17.30
Sâmbătă: Închis