Oferta service auto

Vrei o programare service?

  Nume

  Email

  Telefon

  Serie șasiu

  Km la bord(opțional)

  Data și ora

  Prin trimiterea acestui formular, veți face o programare în service fără nicio obligație și veți fi contactat în termen de 24 de ore de către un consilier de service.

  Oferta noastră service auto îndeplinește toate standardele de tehnologie, instruire profesională, documentație și dotare și suntem reparator autorizat de producătorii Renault, Nissan și Dacia, menit să ofere maximă calitate și cele mai bune servicii în cel mai scurt timp posibil.

  De la operațiuni complexe de reparare până la revizii tehnice periodice, atelierul de mecanică îndeplinește standardele în domeniu, fiind pregătit să corespundă celor mai exigente criterii de calitate, tehnicienii noștri de service fiind profesioniști, calificați și echipați cu cele mai avansate instrumente și echipamente.

  Oferta Service

  DIAGNOZĂ

  Verificarea computerizata a mașinii este importantă nu numai când cumperi o mașină nouă, ci și pentu a descoperi la timp defecțiunile care pot să apară.

  MECANICĂ

  Atelierul de mecanică îndeplinește standardele în domeniu, tehnicienii noștri de service fiind profesioniști, calificați și echipați cu cele mai avansate echipamente.

  ELECTRONICĂ

  Mașina ta are o defecțiune electronică? Se aprinde o lampă de avertizare în bord? Experții noştri beneficaiză de toate echipamentele necesare pentru a localiza şi remedia problema rapid.

  TINICHIGERIE

  Accidentele sunt neplăcute, dar tinichigii noștri îți readuc mașina așa cum a fost. Reparațiile sunt conforme cu standardele producatorilor auto și piesele originale au garanție de fabricație de minimum 12 luni.

  ITP

  Linia de inspecție tehnica periodica (ITP) din cadrul TransAuto asigură verificarea tehnică periodică obligatorie în cele mai bune condiții pentru toată gama de autovehicule.

  ASISTENȚĂ

  Disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de două echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.